top of page

7 site-uri care merită vizitate de Black Friday. Pentru alergători și oameni de munte.

Chiar dacă uneori Black Friday nu e ceea ce ar trebui să fie și conceptul este folosit exagerat cred că totuși sunt unele magazine care au reduceri reale, și serioase.


Chiar dacă nu am în plan să îmi cumpăr ceva anume în această perioadă am tot urmărit câteva site-uri. Îmi place pur și simplu să cunosc cât mai multe produse și să fiu la curent cu tot ce este nou.


Printre magazinele care chiar au reduceri serioase și care te-ar putea echipa din cap până în picioare pentru alergare este Sportguru. La ei găsești ceasuri Garmin cu până la 49% reducere și discounturi serioase la încălțămintea La Sportiva, Nike, Hoka sau Mizuno. Ce mi-a mai atras privirea sunt reducerile de până la 65% la produsele Compressport, dar și home trainere-le de la TacX.


Un alt site care are reduceri consistente în această perioadă este Trisport.


La ei poți găsi ceasuri cu reduceri de până la 63%, centuri de puls la un preț foarte bun dar și încălțăminte și îmbrăcăminte de alergare ON cu reduceri de până la 50%. De asemenea, au și o selecție de produse 2XU cu până la 63% reducere.


Al treilea site pe care merită să îl vizitezi este InfinityRun. La InfinityRun găsesști încălțăminte de alergare de la Hoka, Nike, Altra, ON, Saucony sau New Balance cu reduceri de până la 50%. De asemenea mai sunt reduse și unele piese de îmbrăcăminte de la Uglow, WAA, Nike sau Radilight.


Sunt fan Salomon și trebuie să menționez aici și Salomon.ro

Au până la 55% reducere la încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii. Nu e de ratat, cel puțin pentru unele produse.


Un alt site pe care poți găsi multe produse de alergare este allmountain.ro. Au reduceri doar astăzi la produsele The North Face, Patagonia, Altra, Scott sau Smartwool.


Un alt magazin la care puteți găsi produse de munte și alergare de calitate săptămâna asta este nootkasport.ro .

O să găsiți o mulțime de produse cu reduceri reale de până la 60% de la brandurile Marmot, Black Diamond, La Sportiva, Osprey sau Icebreaker.


Dacă te interesează ceva pe partea de nutriție intră pe myprotein.ro, au 47% reducere la tot ce există pe site.


Dacă aș fi avut nevoie sau dacă nu aș fi avut deja eu mi-aș fi luat azi ceva din următoarele:

JAMBIERE ALERGARE SALOMON S/LAB NSO CALF U- 125 Ron- astea chiar o să le iau.


643 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Alătură-te comunității!
Fii primul care are acces la cele mai noi informații!
Află cum să devii un alergător mai bun, mai complet și mai sănătos din surse sigure.

IMG_7767.jpg
bottom of page